e
Banner

Etiketler: tet global lojistik



Tet Global Lojistik (TGL) filosundaki araçların lastikleri Prometeon Türkiye’ye emanet



Müşterilerine sunduğu ürün ve hizmetlerle filolar için ayrıcalıklı çözümler yaratan Prometeon Türkiye, Avrupa’da ve Türkiye’de sıvı kimyasal ham madde taşımacılığında öne çıkan Tet Global Lojistik (TGL) ile imza töreni gerçekleştirdi. TGL filosundaki araçların lastik yönetimini üstlenen Prometeon Türkiye, sunduğu avantajlarla lastiklerden kullanım ömrü boyunca optimum fayda elde edilmesini sağlayacak.




TGL Tet Global Lojistik’ten kimya sektörüne üç koldan hizmet


Yayın: 21-11-2022
Kategori: Kimya

TGL Tet Global Lojistik, karayolu ve intermodal taşımacılık çözümleri, tek çatı altında sunduğu tank taşıma, yıkama ve depolama hizmetleriyle kimya sektörüne desteğini sürdürüyor. Bu dönemde kimya ihracatında artan yük trafiğini filoya kattıkları yeni araçlarla sırtladıklarını belirten TGL Tet Global Lojistik İcra Kurulu Üyesi Cemil Can Yalçın, yılı yüzde 35’lik bir büyümeyle kapatmayı hedeflediklerini söyledi. 




TET Global Lojistik “Yeşil Lojistik Belgesi” aldı



Lojistik sektörünün öncü firmalarından TET Global Lojistik çevre dostu uygulamaları ve sürdürülebilirlik kapsamındaki faaliyetleri ile “Yeşil Lojistik Belge”si almaya hak kazanarak Türkiye’de bu belgeye sahip sayılı firmalardan biri oldu.




Tet Global Lojistik “Women Owned Company” sertifikası aldı


Yayın: 26-05-2023
Kategori: Lojistik

Kadın yöneticiler tarafından kurulan lojistik sektörünün öncü firmalarından TET Global Lojistik Türkiye’nin Women Owned Sertifikasına sahip sayılı lojistik firmalarından biri oldu.




TET Global Lojistik’ten gençlerin eğitimine destek


Yayın: 06-06-2023
Kategori: Lojistik

TET Global Lojistik depremden etkilenen öğrencilere sürdürülebilir destek sağlamak amacıyla Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliğiyle ‘TET Global Burs Fonu'nu oluşturdu. 




TET Global Lojistik AIESEC’LE gençlere destek olmaya devam ediyor


Yayın: 15-08-2023
Kategori: Lastik

“Gençler Geleceğimiz” diyerek gençlerin eğitimini destekleyen sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiren TET Global Lojistik AIESEC’le başlattığı yeni iş birliği ile gençlere staj olanağı sağlarken, kişisel ve profesyonel gelişimlerine de destek olmayı amaçlıyor.




TET Global Lojistik 'know-how' ihraç edecek



Tehlikeli ve kimyevi madde lojistiğinde taşıma, depolama ve yıkama hizmetlerini tek çatı altında sunan TET Global Lojistik, 10 yıldır Bulkhaul Limited firmasının Türkiye acentesi olarak faaliyet gösteriyor. “Biz sadece en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz” diyen TET Global Lojistik İcra Kurulu Üyesi Cemil Yalçın, önümüzdeki 5 yılda en önemli hedeflerini Türkiye’deki likit taşıma ve tanker standardını Doğu Avrupa ve Balkan ülkelerine transfer etmek olarak açıklıyor. 




TET Global Lojistik tecrübesini Doğu Avrupa ve Balkan ülkelerine taşıyacak


Yayın: 22-11-2023
Kategori: Lojistik

Tehlikeli ve kimyevi madde taşımacılık faaliyetlerini intermodal hizmetleriyle desteleyen TET Global Lojistik, yeni yatırımlarla karayolu filosunu güçlendirirken, tecrübesini Doğu Avrupa ve Balkan ülkelerine taşımayı hedefliyor. TET Global Lojistik İcra Kurulu Üyesi Cemil Yalçın, “Yatırımlarımızla global ağdaki varlığımızı güçlendirmeyi; gelişen talepler doğrultusunda dökme kimyasal taşımacılık ve kimyasal tanker yıkama sektörünün mevcut hizmet standartlarını yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi. 




TET Global Lojistik, İki Sürücüsüyle UND - IRU Sürücü Ödüllerine layık görüldü


Yayın: 28-11-2023
Kategori: Lojistik

TET Global Lojistik, UND - IRU Sürücü Ödülleri'nde iki önemli başarıya imza attı. TET Global Lojistik sürücülerinden Adem Topal ve Muharrem Demirkoparan'ın uluslararası alanda yüksek standartlara uygunluk, güvenli araç kullanımı, şirkete olan bağlılık ve etik değerlere olan taahhütleri sayesinde ödüle layık görüldü.




Cemil Can Yalçın: Sektörde standartları yükseltmeye devam edeceğiz



Dökme kimyasal taşımacılık faaliyetleriyle uluslararası alanda intermodal taşımacılık hizmeti sunan TET Global Lojistik, 2024’te yurt içi ve yurt dışında büyümeye devam edecek. TET Global Lojistik İcra Kurulu Üyesi Cemil Can Yalçın, gerçekleştirecekleri yatırımlar ve sunacakları hizmetlerle 2024 yılında da dökme kimyasal taşımacılığı ile kimyasal tanker temizleme sektöründeki hizmet standartlarını yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi.